Atabey 75.Yıl Ortaokulu

WEB https://atabey75yiloo.meb.k12.tr
Adres : Pazar Mahallesi Okul Sokak No 25 Atabey/ISPARTA
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, yaratıcı, sorunlara çözüm getiren, girişken, vatansever, yüksek donanımlı, ahlaklı, dinamik, öğrenmeyi seven, spora ve sanata ilgili bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Kalite
BAŞARILAR : 2014 TEOG SONUÇLARI MUHAMMED SİVRİ, HÜSEYİN GİRENES FEN LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. 2015 TEOG SONUÇLARI MELİKE UYAN, TENZİLE ERDOĞAN ANADOLU LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. 2016 TEOG SONUÇLARI FATMA ALEYNA BECEK, BURDUR ERCAN AKIN FEN LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. 2017 TEOG SONUÇLARI YUSUF SÜZÜ GÖNEN FEN LİSESİ, MERVE EZEN ŞARKİKARAAĞAÇ FEN LİSESİ, DİLAN SÜZÜ GÖNEN FEN LİSESİ,RÜMEYSA GÜR TENZİLE ERDOĞAN ANADOLU LİSESİNİ VE AYRICA 3 ÖĞRENCİMİZDE ISPARTA GÜZEL SANATLAR LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. 2018 LGS SONUÇLARI EFE YURTASLAN YALVAÇ FEN LİSESİ, YURDANR AKÇER ŞARKİKARAAĞAÇ FEN LİSESİ, SEDEF SUDE AKGÜL IŞIKKENT ŞEHİT TEVFİK AKKAN KIZ İMAM HATİP LİSESİ(FEN LİSESİ PROJE OKULU), EZGİ AKDOLGAN ISPARTA GÜZEL SANATLAR LİSESİ, HASAN GÜLEÇ ŞEHİT AHMET HİLMİ MTAL(ELEKTRONİK) KAZANMIŞTIR. 2019 LGS SONUÇLARI GÜLEZER SÜZÜ DİNAR FEN LİSESİ, YAREN BAYRAKTAR PROF.DR. SAİME İNAL SAVİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ, MÜMİNE SEVEN KONYA EREĞLİ İVRİZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ, BİRSEN YURTASLAN ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. 2020 LGS SONUÇLAR SERCAN KAÇMAZ ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL FEN LİSESİNİ, BÜŞRA YÖRÜKOĞLU BUCAK ADEM TOLUNAY FEN LİSESİNİ VE HASAN DİKMEN ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİ KAZANMIŞTIR. 2021 LGS SONUÇLAR FATİMA NİSA KILAVUZ ISPARTA TENZİLE ERDOĞAN ANADOLU LİSESİNİ, MÜTRİYE UYAN GÖNEN FEN LİSESİNİ, MELEK YURTASLAN BURDUR KARAMANLI HAKAN SEVİM FEN LİSESİNİ, HİRANUR TALAY TUNCELİ TÜRK TELEKOM FEN LİSESİNİ, FURKAN KOCAMAN, EDANUR ARSLAN, EMİNE TUNÇBİLEK VE ZEKİ TUĞRA SERBEZ ISPARTA GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİ KAZANMIŞTIR.

Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ
Saatler : 08.45-11:55 12:55-15:15
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : İl merkezine saat başı belediye otobüsü bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Atabey ilçesi Isparta´ya en yakın ilçedir. Halkın büyük çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla uğraşmakta, nüfusu 5000 civarıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. Isparta´ya 22 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021 yılında 12 öğrencimiz nitelikli okul kazanmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2021 yılında nitelikli okul kazanan öğrenci yüzdesi %48'dir.
Sportif Etkinlikler : FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, BADMİNTON, DART, FUTSAL, ATLETİZM, MASA TENİSİ, BİLEK GÜREŞİ
Bilimsel Etkinlikler : 2018 YILINDA TUBİTAK 4006 YA 22 PROJE İLE KATILIM SAĞLANDI.
Proje Çalışmaları : E-TWİNNİNG ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR. ROBOTİK KODLAMA YARIŞMALARINA KATILIM SAĞLANMAKTADIR.